Centar za održivi razvoj organizira „Sajam poslovnih mogućnosti“ u petak, 08. travnja 2022. godine, od 11 do 15 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59, u okviru projekta „Poticaj za ostanak“. Pozivamo sve poslodavce da se pridruže manifestaciji i predstave svoj rad nezaposlenima Imotske krajine, osobito mladima, kao i učenicima imotskih srednjih škola. Pozivamo i sve nezaposlene, osobito mlade, da dođu i upoznaju se s mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere.

Ciljevi „Sajma poslovnih mogućnosti“ su:

– povezati nezaposlene, osobito mlade, i učenike kao buduće tražitelje posla s poslodavcima, te ih upoznati s mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere;

– prezentirati mogućnosti i programe usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija koje provode različite obrazovne ustanove i udruge te mjere za samo/zapošljavanje.

Sajam organizira Centar za održivi razvoj Imotski u suradnji s Tehničkom školom Imotski.

Projektom „Poticaj za ostanak“ želimo otvoriti nove mogućnosti mladima u ruralnim područjima Imotske krajine čime omogućujemo jednake mogućnosti za njihov osobni i profesionalni razvoj, osiguravamo jednake uvjete za kvalitetan život, aktivno sudjelovanje u zajednici, poboljšavamo njihovu zapošljivost. Projektne aktivnosti su poticaji na ostanak mladih u Imotskoj krajini, kao i doprinos razvoju potencijala mladih u ruralnim krajevima.

Centar za održivi razvoj iz Imotskog projekt provodi u partnerstvu s Gradom Imotskim, Općinom Zagvozd i Općinom Podbablje, uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na „Sajmu poslovnih mogućnosti“, molimo Vas da nam se javite do srijede, 6. travnja 2022., do 12 sati na cor.dalmacija@gmail.com .