Centar za održivi razvoj u suradnji s Tehničkom školom Imotski provodi ekološku akciju „Za čišću Imotu“ u petak, 1. listopada 2021. godine, od 14 sati. Ovom volonterskom akcijom uključujemo se u kampanju Hrvatska volontira koja se ove godine provodi pod sloganom: Dobro je što ste tu! Akcijom čišćenja okoliša imotskih srednjih škola, a potom njihova ozelenjivanja sadnjom maslina želimo potaknuti naše sugrađane da poboljšaju svoju životnu sredinu, daju doprinos borbi protiv klimatskih promjena i u mlađim generacijama probuditi brigu za okoliš.

Ekološka akcija provodi se u okviru projekta lokalnog volonterskog centra „Volontiram – činim svoj svijet boljim“, koji Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Imotski, Osnovnom školom “Josip Vergilij Perić” Imotski, Osnovnom školom „Ivan Leko“ Proložac, Udrugom mladih „KUM“ Proložac, općinama Proložac, Podbablje i Runovići, u suradnji s Volonterskim centrom Split, Udruga mladih „Mladi u EU“ i ostalim imotskim školama, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Pozivamo  sve zainteresirane volontere i volonterke kojima je čist okoliš na srcu i mogu darovati svojoj zajednici nekoliko sati svog slobodnog vremena da se jave na e-adresu cor.dalmacija@gmail.com, neku od naših postojećih društvenih mreža  (Facebook, Instagram) ili pozivom na broj 095 818 96 35, radnim danom od 10 do 16 sati!

Više informacija potražite na stranicama našeg lokalnog volonterskog centra:

https://volonteri-im.eu/uncategorized/za-ciscu-imotu/