Pozivamo vas da se aktivno uključite u osmi po redu Tjedan održivog razvoja, koji će se odvijati u razdoblju od 18. rujna do 8. listopada. Vrhunac Tjedna održat će se od 20. do 26. rujna. Sudjelujte i prijavite svoje aktivnosti vezane za održivi razvoj i postanite dio ove europske inicijative!

Europski tjedan održivog razvoja (ETOR) je europska inicijativa za poticanje i stvaranje vidljivih aktivnosti, projekata i događaja koji promiču održivi razvoj i Globalne ciljeve održivog razvoja (GCOR). Kako bi se omogućila fleksibilnost organizatorima događanja u različitim europskim zemljama, na web stranici ETOR-a mogu se prijaviti i događaji koji će se održati u razdoblju od 18. rujna do 8. listopada 2022. Vrhunac tjedna održat će se od 20. do 26. rujna.

Prijavite svoju ideju na https://esdw.eu/register/ kako biste se promovirali i svoj doprinos učinili vidljivim! Vaš događaj koji prijavljujete bit će vidljiv na web stranici nakon što ga odobri lokalni koordinator.

Podijelite svoj događaj na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter itd.) koristeći hashtagove #ESDW2022 i #BudimoOdrživi. Promovirajte svoj događaj pomoću letaka i plakata dostupnih za preuzimanje!

Website: www.esdw.euFacebook: https://ww.facebook.com/EuropeanSustainableDevelopmentWeekTwitter: @ESDW_2022#BudimoOdrživi #ESDW2022

ESDW2022_Letak_HR